Skip to content

WillWohnen / Belsőépítészet & Design

Interior

Csapatunk fő küldetése az, hogy segítsen az embereknek elmélyíteni kapcsolatukat saját otthonukkal. A kreativitás, a kapcsolódás, a szakmai felkészültség és a környezettudatosság az értékeink központjában állnak. Csapatunk tervezőkből és mérnökökből áll, akik tele vannak kreatív ötletekkel, és mindig törekednek a szépségre és a funkcionalitásra egyaránt. Fontosnak tartjuk, hogy az ügyfelek igényeire figyeljünk és személyre szabott megoldásokat nyújtsunk. Környezettudatos szemlélettel készítjük terveinket, hogy otthonaid ne csak gyönyörűek, hanem környezetbarátok is legyenek. Ha egy letisztult, stílusos és műszakilag átgondolt belső teret szeretnél, akkor nálunk a helyed!

A tervezési feladatok a magánmegrendelésektől a kifejezetten üzleti célú beruházásokig sokfélék, olykor a marketing nyelvét kell lefordítani az építészetére. A tervezés döntések sorozata, összetett problémamegoldás: az igények, a funkcionalitás, az esztétika és a rendelkezésre álló pénzügyi források összehangolása.

A tökéletes döntéshez pedig a megfelelő szempontok figyelembevétele vezet. A tervezői és kivitelezői jártasság, színesítve a belsőépítészeten kívüli, de a kreatív szemlélethez szorosan kapcsolódó területek tapasztalatával segít hozzá, hogy munkánk során magas szinten vehessünk részt az egyedi, de időtálló értékek teremtésében és megőrzésében.

Tapasztalatunk szerint, a belsőépítész hangolja finomra a házat, ő fogja össze az építész, társtervezők, kivitelezők, társművészek munkáját.